joi, 3 august 2017

Revolta unui REZERVIST

Revolta unui REZERVIST,

                Inainte de toate vreau sa va aduc la cunostinta ca nu sunt membru al nici unui partid politic, fiind de mult timp in opozitie cu toate formatiunile politice.
De cateva zile urmaresc ”revolta” mediatica a multor asa zisi ”formatori de opinie ”, care dau cu laturi cu predilectie in doua categorii socio-profesionale care de mii de ani, au fost, SUNT SI TREBUIE SA RAMANA, STALPII PE CARE SE SPRIJINA de aceleasi mii de ani, INTREAGA SOCIETATE ROMANEASCA CARE A TRAIT INTRE GRANITELE ACESTEI TARI.
                Sistematic, BISERICA si ARMATA ( si cand spun ARMATA ma refer la M.Ap.N.), prin situatii punctuale, care nu au legatura cu realitatea, sunt atacate in media de diversi indivizi care se autointituleaza politicieni sau analisti, lovind in mod voit la stabilitatea acestei natiuni.
                Pentru doi preoti care au facut nu se stie ce, atata timp cat instante existente in aceasta tara nu si-au spus clar punctul de vedere, este batjocorita intreaga biserica ortotoxa romana, ceea ce nu poate fi catalogat decat ca un act voit de destabilizare a acestei tari. Nu apar eu preotii, caci este Patriarhia Romana care are acest atribut si trebuie sa si-l execite prompt, hotarat si daca este cazul in mod agresiv, pentru descurajarea initiativelor astora care nu sunt interesati decat de rating sa nu mai mediatizeze tampenii pe toate posturile.
                Acum a venit randul militarilor sa fie atacati ca destabilizatori ai bugetului de stat, caci au pensiile foarte mari. Din toata cloaca de oameni care nu stiu cata carte au facut, nu stiu cata cultura au si nu stiu daca au facut ceva concret in viata lor, excepatand ”parole, parole, parole”, RESPECT PENTRU JURNALISTUL RADU TUDOR DE LA ANTENA 3, care atat cat poate explica audientei situatia asa cum este ea. Inca odata RESPECT DOMNULE RADU TUDOR.
                Nu am sa mai reiau argumentele mai mult decat pertinente ale colegilor mei din Sibiu si Pitesti, dar am sa scot in evidenta un singur aspect, de care nimeni nu spune nimic.
                NIMENI, de la domnul Dragnea, la dna Olguta, de la dl. Coarna, la dl. Hadar, de la dl. Gadea, la dl. Rares Bogdan, NU SPUNE CA PE ORDINELE DE IESIRE DIN SISTEMUL IN CARE A LUCRAT FIECARE MILITAR, SCRIE, INDIFERENT DE STRUCTURA ( M.Ap.N, M.A.I., S.R.I., S.T.S., S.I.E.) ca INCEPAND CU DATA SE TRECE IN REZERVA CU DREPT DE PENSIE ..........
                Doamna Olguta, domnule Dragnea, oamenii acestia, ies la pensie, dar ORICAND SUNT LA DISPOZITIA STATULUI ROMAN, caci constituie REZERVA DE CADRE A SISTEMULUI NATIONAL DE APARARE, si de aceea sunt platiti actualmente  cu baza de calcul care este 65% din solda neta in care este inclusa si pensia suplimentara si nu are nimeni dreptul sa depaseasca 85% din solda neta a similarului care este acum in activitate,  asa ca prin ”valurile” ce le-ati fact in ultimele zile, doamna Olguta si domnule Dragnea nu ati facut decat sa dati prilejul unor oameni cu scoala facuta la distanta....de carti, si cu, cultura zero, sa ne faca pe toti ”tablagii” si ”nesimtiti”. Deci domna Olguta si domnule Dragnea, ori nu stiti carte, ori nu ati invatat si nu stiti nimic din istoria acestui neam care la vremi de restriste s-au coagulat in jurul ARMATEI si A BISERICII, in nici un caz pe langa vreun partid politic sau vreun politician si asta trebuie sa va dea de gandit. De aceea v-au ales romanii, sa ganditi pentru ei, pentru binele lor, luand masuri pentru binele oamenilor nu pentru nenorocirea lor. Faceti ce v-ati angajat si nu va mai vaitati ca niste tate in piata, ca medicii va fac probleme; profesorii va fac probleme; militarii va fac probleme; pensionarii de toate felurile, va fac probleme; patronii si capitalul romanesc va fac probleme. Toata lumea va face probleme, mai putin nesimtitii din administratia locala, pe care voi ii pastoriti, nu va mai fac probleme, cand si-au fixat salarii mai mari decat Presedintele Romaniei ( caci asa ne spuneati dna Olguta si domnule Dragnea, cand ne abureati cu legea salarizarii unitare la bugetari, ca nimeni din bugetarii din tara asta nu va avea un salariu mai mare decat al Presedintelui Romaniei ).
                Tot voi politicienii, dupa ce ati distrus intreaga economie nationala, fara a pune nimic in loc; dupa ce ati distrus sistemul de invatamant, anual modificand programa functie de camarila manualelor scolare a fiecarui politician, aiurind elevii, care sunt din ce in ce mai putin educati, pentru ca voi politicienii sa puteti manipula mai usor niste oameni care nu stiu nimic si nu sunt capabili de nimic; ati distrus sistemul de sanatate, gonind medicii, pentru care a caror formare profesionala am platit si eu prin taxe si impozite, in strainatate ca cum sa mori cu zile in tara ta, unde spitalele sunt vai mama lor, iar medicii, cu tot respectul....chiar daca le-ati marit salariile, tot mai primesc plicuri, fara a lua nimeni masuri; ati pus umarul la distrugerea agriculturii care se usuca din lipsa de irigatii, caci sistemul de irigatii ce l-am avut, a fost distrus de oamenii vostrii, politicieni de doi bani; ati distrus plamanii acestei tari, ne fiind in stare sa stopati taiere padurilor cu care ne mandrim de la daci incoace si va mirati de desertificarea Olteniei, a Dobrogei si parte din Muntenia; nu ati fost in stare sa uniti la 100 de ani de la Marea Unire, fostul Regat cu Ardealul, dovada maxima de patriotism...halal patrioti, dna Olguta si domnule Dragnea si toti cei de dinaitea dvoastra. Si inchei cu distrugerea Deliberata a ARMATEI, prin desfiintarea fara noima si fara a pune nimic in loc, incepand cu anul 1999, a multor unitati militare in totalitate ( asta insemnand DISPONIBILIZAREA INTREGULUI PERSONAL si ramanerea cazarmilor nepopulate ), pentru reducerea numarului de militari, conform intelegerilor cu NATO. Ce a rezultat in urma acestei actiuni TOTAL NEPREGATITA? Mii de oameni s-au trezit la varste la care isi incepeau ascensiunea in cariera AU FOST DATI AFARA DIN SISTEM ( in care au ramas colonei si generali vesnici pe functii chiar daca aveau sau erau pe langa varsta de pensionare ) FARA A SE RECUPERA NIMIC DIN O EVENTUALA FORTA DE MUNCA SUPER CALIFICATA, caci economia era distrusa. Casarea marii parti a tehnicii militare, care cansta in mari cantitati de fier, a incaput pe mana unor smecherasi care au valorificat-o eficient pentru ei si cei care ii sustineau din spectrul politic. Si au mai ramas cazarmile care au intrat si vor intra pe mainile celor priceputi in imobiliare, care le-au valorificat si urmeaza sa le valorifice eficient pentru ei si cei care ii sustin din tot spectrul politic.
                Doamna Olguta si domnule Dragnea, niste oameni politici responsabili ar fi GANDIT O ASTFEL DE ACTIUNE, IN FAVOARE NATIUNII ROMANE. Cum? Va spune o varianta, gratis, un REZERVIST REVOLTAT, care a mai vorbit in cadrul actiunilor comune cu cei din NATO, cu militari din statele membre si ne-au spus cam ce fac alte state din UE si NATO cu CEI CARE AU SERVIT INTERESELE STATELOR RESPECTIVE:
Pe linie de personal, prin AJOFM, incadram PRIORITAR in munca (cum este legea din Franta) personalul cu inalta calificare in SECTORUL DE STAT SI PRIVAT, conform pregatirii fiecaruia;
Tot pe aceasta linie de personal, constituiam un fel de Garda nationala, cu misiunea de a interveni in caz de dezastre, incendii, cutremure inundatii, inzapeziri si alte situatii de forta majora, cu o remuneratie simbolica, grosul venitului constituind pensia. Si uitati doamna Olguta si domnule Dragnea, cum nu mai vedeam la televizor, cum 4 jandarmi care au misiunea de a salva un om de la inec, dupa ce a scapat dintr-un accident cu un elicopter pe lacul Siutghiol, trag intr-o barca cum ii duce capul, fara ca ambarcatiunea respectiva sa inainteze vreun metru, in timp ce supravietuitorul murea cu zile ( poate mai stiti momentul, cand operatiunea era condusa de un alt domn celebru, general cu 4 stele care a schimbat pijamale si lenjerie la soldati, renumitul Oprea G.); sau situatia prabusirii avionului pilotat de Adrian Iovan, cand un astfel de detasament, doamna Olguta si domnule Dragnea, ar fi stiut cu siguranta sa citeasca niste coordonate geografice ( ceea ce nu are cum sa stie un pompier de la ISU, ca nu este treaba lui ) si avea si cu ce sa ajunga in timp util la acei oameni, caci aveau tehnica de la unitatile disponibilizate, doamna Olguta si domnule Dragnea;
Tehnica de lupta se recupera spre folosinta acesteia in cadrul acestor detasamente ale Garzii Nationale;
Cazarmile ramase nepopulate puteau fi valorificate de politicieni responsabili in doua modaliati ce imi vin acum in minte, functie de localizarea acestora:
Cele din camp si poligoanele ce nu se mai foloseau, folosite pentru campuri pe care se instalau panouri fotovoltaice pentru producerea de curent electric si introducerea lui in reteaua nationala de energie;
Cele din localitati, schimbat destinatia: fie azile de batrani, fie penitenciare:
Cu tot respectul doamna Olguta si domnule Dragnea, asa trebuie sa ne demonstrati ca sunteti oameni cu viziune si oameni responsabili pentru destinele acestui popor. La taieri sa stiti doamna Olguta si domnule Dragnea se pricepe cel mai prost om de pe lumea asta. Omul politic cu viziune si respect fata de cel pe care il guverneaza, nu isi sfideaza semenii si nu se da SUPERIOR, in conditiile in care prin pregatire si realizari demonstreaza contrariul.
Doamna Olguta si domnule Dragnea, stiu ca va va veni greu sa va sfatuiti cu domnul Adrian Nastase, dar faceti efortul si intrebati-l pe dumnealui, cum platea domnia sa REZERVISTII MILITARI; PANA CAND LE ACTUALIZA PENSIILE ODATA CU MARIRILE DE LA ACTIVI SI CAND ACESTIA RAMANEAU CU PENSIA FIXA. Dansul stie, caci a facut aceste lucruri, dar pe atunci dvoastra navigati liber prin PRM, prin PD sau pe unde va era caldut si bine. Nu vreau sa fiu considerat vreun sustinator al PSD, dar ca sa fim rigurosi cu realitatea trebuie sa recunoastem ca singurul premier care a respectat din acest punct de vedere rezervistul militar a fost domnul Adrian Nastase. Cum tot in sprirtul adevarului trebuie sa recunoastem ca Presedintele Iohannis, care poate fi ”amendat” pentru altele, nu trebuie sanctificat pentru ce ni se intampla, atata timp cat fara a modifica cu o virgula Legea 223/2015, a promulgat-o; a reusit sa isi impuna cei 2% din PIB pentru aparare; a facut ceva demersuri pentru dotarea armatei la noile paradigme de securitate.
Doamna Olguta si domnule Dragnea, un REZERVIST REVOLTAT, va roaga sa constientizati ca fie ca vrem sau nu vrem, daca ati fi facut ceva carte si ati fi invatat ceva pe la istorie si geografie, ati fi retinut ceva din filme – daca v-a fost prea greu sa cititi niste carti, tara noastra ca si intreaga Europa este in razboi, fie ca o recunoasteti, sau nu. Caci daca ati fi facut carte, ati fi stiut ca in conditiile primelor faze ale razboiului ( dezinformarea, redislocari de trupe, executarea in crescendo de excerciitii militare preponderent pe langa frontiere cu scop de descurajare si pregatirea agresiunii electronice ), ma concentrez pe acest subiect, intarind stabilitatea in tara si luand masuri multiple de aparare a acestei natiuni, peste Art. 5 al NATO. In aceste conditii, doamna Olguta si domnule Dragnea, va permiteti sa dati la temelia unuia din pilonii acestei natiuni, fara a va gandi macar pentru un moment sa va sprijiniti pe el in aceste vremuri tulburi. Manipulati romani contra romani, mintind ca sunt peste 5 milioane de pensionari, cand stiti bine ca sunt doar pana in 2,3 milioane de pensionari, diferenta fiind bazinul majoritar de votanti a tuturor partidelor, constituit din cei care primesc ajutoare sociale, persoane care nu au contribuit in nici un mod la fondurile de pensii si care trebuiesc ori sa fie incadrati in campul muncii, ori sa generati venituri la bugetul de stat din care sa ii recompensati pe acesti oameni, caci de aceea ati ajuns la guvernare – sa rezolvati probleme, nu sa ne apareti ca niste vedete frustrate la TV sa ne mintiti cat de greu va este.
Doamna Olguta si domnule Dragnea, daca nu sunteti capabili sa produceti bani ( nuuuuuu, nu pentru voi, ca asta am vazut ca stiti, contrastand prin realizarile in acest plan cu cei de stanga de oriunde din lumea asta, domnule Dragnea, caci tot spuneati ceva in acest sens legat si de pensiile militare), pentru aceasta natiune, lasati alti PSD-isti mai priceputi sa o faca.
Referitor la numarul mare de cereri de pensionare din ultimele zile, nu sunt eu in masura sa fac o analiza a moralitatii acestor domni si multe doamne, mai ales ca:
Provin din entitati despre care nu stiu mare lucru;
Fiind vorba de multi generali, generalese, colonei si colonalese, doamna Olguta si domnule Dragnea sa stiti ca nu eu le-am dat gradele militare, ci voi clasa politica ati facut toate acestea, dar nu ma faultati pe mine pentru netrebnicia voastra de a face aceste avansari si apoi sa va vaitati ca au pensii enorm de mari, dar sa ii angajati in ministere in diverse functii. Nu eu am facut astfel de lucruri, doamna Olguta si domnule Dragnea, ci voi aveti puterea sa numiti si sa deznumiti astfel de unelte de care v-ati folosit in a dezintegra anumite sisteme de forta ale statului roman.
Si Inainte de a incheia, doamna Olguta si domnule Dragnea, va spun ca de cand ati conceput legea salarizarii unitare, ati aratat respectul ce il aveti fata de militarii armatei romane ( de care va aduceti aminte doamna Olguta, doamna Firea si domnule Dragnea, doar de Ziua Nationala si va rastiti la toate TV-urile ca nu sunteti pe timpul paradei militare la tribuna oficiala), situand pe Seful Marelui Stat Major, la indice de mutiplicare echivalent papusar  sef.... NO COMENT. Dar sa stiti doamna Olguta si domnule Dragnea, ca nu suntem prosti si de atunci am inteles ca pe termen lung, voi politicieni fara viziune si fara personalitate de exceptie a acestei natii, vizati distrugerea fizica a acestei categorii de pensionari, civili, sau militari deoarece:
La civili nu luati in calcul grupa speciala de munca a unor oameni care si-au distrus sanatatea in activitatea desfasurata, iar pe ceilalti pensionari, as cum am vazut la casa de pensii ii tot puneti pe drumuri sa va aduca zeci si zeci de hartii sa va dovedeasca voua diverse lucruri, pentru a-si obtine drepturile;
In sectorul militar, UMFLATI artificial soldele activilor, cu sporuri ( a se vedea sporurile din OUG 57/2015 art 40, preoponderent pentru M.A.I. si servicii ), care la M.A.I. si servicii se regasesc si in calculul pensiilor. Acest segment al sporurilor este ”jucaria” voastra, pe care oricand o puteti anula, functie de interesele voastre, reducand oricand baza de calcul a pensiei. Daca erati serioasa in abordarea legii salarizarii unitare, doamna Olguta, asa cum ati facut-o doar declarativ, functie de pregatire si responsabilitatatea muncii, ati fi incadrat si militarii intr-o schema existenta de pe vremea lui CUZA si a comunistilor, astfel ca un ofiter absolvent de scoala militara sau un subofiter la cel mai mare grad sa fie pe la mijlocul grilei de multiplicare facand alinierea la nivelul tuturor celor vizati de lege, functie de acest reper, unde ponderea soldei sa o constituie solda de functie si solda de grad iar sporuri, variabile cat mai putine spre zero. Tin sa va aduc la cunostinta doamna Olguta si domnule Dragnea, ca cei din M.Ap.N. TRECUTI IN REZERVA PANA IN 2011, ORICUM NU AU  CUM SA BENEFICIEZE DE SPORURI CARE AU APARUT DUPA 2011 – vezi OUG 57/2015 si pentru aceasta va rog sa o terminati cu manipularea. In conditiile actuale, jongland cu prea multe variabile, ati dat semnalul unora  a caror moralitate o analizeaza intreaga societate sa submineze capacitatea de aparare a tarii, punandu-si interesul personal inaintea interesului national, ceea ce UN MILITAR ADEVARAT NU FACE NICIODATA. Si veti vedea, facand raportul iesirilor IN REZERVA la M.Ap.N. versus M.A.I. si servicii secrete.
Doamna Olguta si domnule Dragnea, sunt un REZERVIST ONEST care in Marina Romana mi-am fact datoria CU PLACERE SI MULTA EXUBERANTA, fara sa ma gandesc vreodata la beneficii personale sau sa calc peste cadavre ca sa ajung general. Nu am facut o tinta din gradele militare. Mi-am concentrat energiile si toate cunostintale dobandite prin multi ani de scoala, catre implementarea de lucruri noi in Marina si va rog sa ma credeti ca ma simt jignit de URA DOMNIILOR VOASTRE PENTRU MILITARII ARMATEI ROMANE si pentru ca PE MINE SI PE MUTI ALTI REZERVISTI NE CREDETI PROSTII VOSTRI SI CONSIDERATI CA NE PUTETI MANIPULA. Ne jigniti inteligenta si asta ( daca ati avea si domniile voastre asa ceva ) doare. Cum se va manifesta aceasta durere, inca nu stiu  a va spune, dar am vazut multe reactii ale colegilor mei si vom vedea. Oricum sa stiti ca nu am murit cu totii si nu suntem cu totii sclavii televiziunilor, ale retelelor de socializare unde se gargariseste mult si nu se face nimic.

PS. Profesorii mei m-au invatat ca armata este o ierarhie bine structurata si organizata si cel mai tare din parcare, cel care este ”senator de drept” in tagma noastra este GENERALUL          . Intreb, fara nici o urma de ironie: UNDE SUNT GENERALII ARMATEI ROMANE? ACTIVI, IN REZERVA SAU IN RETRAGERE..... DOMNILOR GENERALI, DACA ATI CONDUS VREODATA CEVA, DACA ATI FOST VREODATA COMANDANTI ADEVARATI ASA CUM PRETINDETI, IESITI DE SUB MESE, DE SUB PATURI SAU DE PE UNDE V-ATI ASCUNS SI REACTINATI, DACA SUNTETI BARBATI. Daca nu aveti reactie si nu faceti nici un gest la DEMERSUL INITIAT DE PRESEDINTELE SCMD ( stiu ca nu va convine ca este colonel in rz si doctor in istorie PE BUNE, ALES DE MEMBRII SCMD IN MOD DEMOCRATIC ), sau la alte demersuri in care sa reactinati la astfel de acuze nefondate, VA MERITATI SOARTA SI VETI FI FACUTI DIN NOU, CA ASEARA LA REALITATEA TV de un Sorosist recunoscut, Rares Bogdan....... ” GENERALI DE TINICHEA „, ”TABLABII ORDINARI”, sau ”GENERALI FACUTI LA APELUL BOCANCILOR”, conform celor spuse de unul care a furat banii unui ONG, pe numele lui Stelian Negrea.
Cu respect
Vicepresedinte interimar in CD SCMD zona de SE
Presedintele Filialei 1 SCMD Constanta
Rezervistul Revoltat Ilie Truta




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu