duminică, 23 octombrie 2016

CONTESTAREA DECIZIILOR DE RECALCULARE EMISE IN BAZA LEGII NR. 223/2015

CONTESTAREA DECIZIILOR DE RECALCULARE EMISE IN BAZA LEGII NR. 223/2015
Anunt publicat pe blogul SCMD, pagina centrala, luni, 17 octombrie 2016
"-         In atentia membrilor SCMD –
Doamnelor si domnilor,
Alinierea pensiilor dvs. nu se face, conform legii, la situatia actuala privind venitul brut al omologilor activi, in plus se introduc in baza de calcul, ilegal, atat pensia suplimentara cat si contributiile pe care le-ati avut la Casa Nationala de Pensii lucrand in calitate de civili dupa trecerea in rezerva. Mai sunt si alte inadvertente.
Mergand pe politica faptului implinit, cele trei case sectoriale emit decizii de recalculare care trebuie contestate in termen de 30 de zile de la data primirii.
Departamentul juridic al SCMD a pregatit pentru membrii de sindicat modelul de contestatie. Intrucat este numai pentru membrii de sindicat, acesta nu va fi facut public pe pagina centrala sau pe pagina filialelor ci il veti gasi doar la sediul central si la sediile filialelor, unde va fi trimis ca nota interna."

Biroul operativ al Filialei Braila pune la dispozitia membrilor de sindicat modelul de contestatie elaborat de Departamentul juridic al SCMD, la solicitarea acestora.
Conform legii nr.223/2015, Cap.VI art.97, Deciziile de pensie necontestate în termenul prevăzut la alin. (1)(adica 30 zile) sunt definitive.
Avand in vedere cele de mai sus, recomandam membrilor de sindicat sa-si stabileasca prioritatile, iar in cazul in care doresc sa conteste decizia de pensionare, sa contacteze filiala BRAILA (program - miercurea 10.00-13.00).
Daca nu detin un cont de e-mail valid ar fi benefic pentru contestatar sa posede un stick de memorie pentru a utiliza modelul primit.
Pot fi utilizate si modele din alte surse, cum ar fi cel prezentat pe http://www.huhurez.com/2016/08/model-de-contestatie-la-deciziile-de_11.html

B.Op. al SCMD Filiala 1 BRAILA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu